O nama

Offero Prima – Hvar

Za sve one koji eventualno ne znaju za nas, ili još nismo surađivali, mi smo hvarska tvrtka Offero Prima d.o.o. i od 2009. poslujemo na otoku. Bavimo se prodajom računala i računalne opreme, izradom web stranica, a osnovna djelatnost nam je prodaja, implementacija i održavanje aplikativnog software-a. Jednostavnije rečeno, prodajemo kase i programe za ugostiteljstvo i trgovine, pekare … Iako smo relativno mlada tvrtka, ovim poslom se bavimo više od desetljeća. Krenulo je s Micronetom, kasnije Dobrim Rješenjima, gdje smo svo troje, koliko nas je i danas u firmi, nekada radili. Danas radimo samostalno.

Sa željom da korisnicima ponudimo samo najbolje (Offero Prima = nudim najbolje) povezali smo se s vodećim proizvođačem software-a u Hrvatskoj, tvrtkom Tomislav 1994 d.o.o. iz Samobora. Tomislav 1994 osnovan je, pogađate 1994-te, i vlasnik je aplikacija koje su instalirane diljem Hrvatske i cijele ex Yu regije. Referentna lista korisnika prešla je  brojku 1000. Razgranata distributerska mreža uz 0-24 Help desk ubraja i Offero Prima d.o.o. kao distributera za otok Hvar. Više o Offero Prima d.o.o. pronađite ovdje.

Smart Rješenja su zajednički nazivnik svih aplikacije iz bogate palete programskih rješenja koje nudimo u suradnji s tvrtkom Tomislav 1994. Proces fiskalizacije odrađen je u BiH, a tvrtke  „Offero“ i „Tomislav“ u potpunosti su spremne za fiskalizaciju koja predstoji i RH. Više o nama možete pročitati na www.offero.hr i na www.fiskalne-blagajne.hr  .

Tagged with: , , ,
Newsletter
Unesite e-mail adresu i primajte vijesti