Korisni programi

Ovaj kutak naše stranice zamišljen je kao svojevrstan servis. Pokušati ćemo Vam ponuditi nekoliko freeware programa i demo programa koji su namjenjeni održavanju Vašeg računala. „Skinite“ ih isprobajte možda će Vam olakšati rad ili pomoći u, primjerice, čišćenju virusa.

Pored svakog od linkova za download postaviti ćemo i kratki opis kako biste imali referencu o namjeni programa.

Osim programa ovdje ćete moći pronaći zanimljive i korisne tutoriale, savjete, uputstva itd.

Nadamo se da ste pronašli nešto korisno. Ukoliko imate problem kojeg neznate riješiti ili nemate adekvatnog alata slobodno nas kontaktirajte na servis@offero.hr i očekujte besplatan odgovor u rekordnom vremenu. Naravno, na raspolaganju smo Vam i putem telefona.

Ugodan Vam rad!


Download programa
FILEZILLA  free download

Besplatno a pouzdano i funkcionalno programsko rješenje za sve Vas koji trebate upload materijala na vlastite web servere.


Download programa
NOD 32 - PROBNA VERZIJA - FREE DOWNLOAD

Besplatno "skinite" probnu verziju NOD32 anti virusnog rješenja
Download programa
Objavom u Narodnim novinama na snagu je stupio novi Pravilnik o ustrojstvu i upravljanju vršnom nacionalnom internetskom domenom. Najveća promjena je što od sada domenu .hr mogu posjedovati i fizičke osobe. Pročitajte više klikom na gornji link.
Download programa
Mada zvuči nevjerojatno, vaš mobilni telefon vam može spasiti

život, ili barem živce, u nekim situacijama.

Odštampajte i sačuvajte ovu stranicu, nikad se ne zna...


Download programa
Fast Stone image resizer. Besplatan pogram, namjenjen prvenstveno za izmjene rezolucija Vaših fotografija. Jedna ili više njih od jednom, nije važno. Može i ovako i onako. Jednostavan za rukovanje, stabilan.
Download programa
KMP Player. Zgodan i koristan programčić za pregledavanje gotovo svih AV formata sa integriranim codecima. Besplatan!
Download programa
Win RAR - spakiraj ili raspakiraj :-)
Download programa
IB infinity - zgodan programčić za sve Vas kojima iz nekog razloga treba "ubiti" jednu jezgru. Ima programa koji neće raditi sa dual core procesorima. Zašto ih isključiti trajno kada ovaj jednostavni batch file to za Vas rješeva samo kada Vama to odgovara.
Download programa
Team Viewer, odličan besplatan software za udaljeni pristup računalu, transfer podataka. Toplo ga preporučujemo jer je jednostavan za rukovanje i instalaciju. Stabilan je i lagan za sistem...
Download programa
Svi Vi koji imate problem zakrimpati mrežni ili cross over kabel ovdje možete pronaći slikovitu shemu uz koju ćete s lakoćom obaviti posao.
Download programa
JAVA - besplatan program. Teško ćete pristupiti svojem internet bankarstvu bez njega. "Skinite ga" ovdje.