Hvar the Orderman island – Hvar otok Ordermana - Offero Prima Hvar

Orderman je poznat kao vodeći svjetski proizvođač POS opreme za ugostiteljstvo (HORECA ). Kada se spomene Orderman većina ugostitelja će znati da se govori o sustavima za bežično naručivanje i naplatu u ugostiteljstvu, takozvani radio ordering system. Taj sistem koristi se još od 1994 godine , a smatra se i začetnikom , „trend makerom“, tehnologijom koja postavlja ljestvicu kada govorimo o hand- held uređajima. 1994. godine je osnovana i tvrtka Tomislav 1994 kojoj je na prošlogodišnjem GASTU dodijeljena plaketa partnera godine. Spomenimo usput da se ove godine obilježava DVADESETA OBLJETNICA tvrtke Tomislav 1994 koji je i ove godine ORDERMAN GOLD PARTNER. Kao produžena ruka Tomislav 1994 ( uvoznik Orderman opreme i proizvođač aplikacija Smart Rješenja ) i Offero Prima je u studenom 2013. primio nagradu distributera godine za Orderman opremu i Smart Rješenja aplikacije.

Recimo - zaključimo da je 2013. bila uspješna poslovna godina za sve gore spomenute. Orderman koji je od 1994-te trend maker za hand-held uređaje i bežično naručivanje - naplatu, Tomislav 1994 koji je vodeći hrvatski proizvođač aplikacija za ugostiteljstvo, te za Offero Prima , najmlađi član Orderman obitelji, koji ove godine također slavi mini jubilej , 5 nam je godina! U kratkih , ali intenzivnih, 5 godina uspjeli smo pomoći brandiranju i pozicioniranju Ordermana i Smart Rješenja na hrvatsko tržište kao sinonimu za kvalitetu , pouzdanost i funkcionalnost.

Orderman svako par godina štampa brošuru referenci. U ovogodišnje izdanje ušlo je svega jedanaest zemalja koje su uzete kao ogledni primjer kojim se Orderman predstavlja svijetu na svim HORECA i GASTRO sajmovima na kojim se pojavljuju Orderman partneri i distributeri. Naravno, ima više desetaka zemalja u svijetu u kojima se prodaje Orderman. Ipak samo odabranih 11 zemalja zaslužuju biti predstavljene kao nešto čime se ovaj prestižni brand posebno ponosi te će se pojaviti u ovoj brošuri koja je osim u tiskanoj formi dostupna i online.

Iako je svaka od 10 zemalja (Austrija, Mađarska, Njemačka, Švicarska, Italija, Španjolska, Rusija, Ukrajina, Francuska, Amerika) dobila po jednu stranicu , Hrvatska je dobila dvije. Duplericu s kartom Hvara i selekcijom od JEDANAEST hvarskih ugostitelja odabranih  kao reference za otok Hvar. I piše lijepo „WELCOME TO ORDERMAN ISLAND“ predstavljajući HVAR kao mali otok za odmore u južnom Jadranu koji je među ostalim poznat i po tome što većina ugostitelja na otoku koristi Orderman opremu i Smart Rješenja aplikacije!

Orderman partneri koji su svojim radom i rezultatima zaslužili pojaviti se u ovom reference katalogu morali su Ordermanu poslati listu odabranih reference korisnika od kojih će Orderman jednog uvrstiti u katalog.  Tvrtka Tomislav 1994 odlučila se na nešto drugačiji pristup i predstavila je jednu turističku destinaciju (Hvar) koja ima velik broj Orderman - Smart Rješenja instalacija. Takvom gestom je T1994 dodatno nagradio Offero Prima za najbolje prodajne rezultate u cijeloj T1994 prodajno - distributivnoj mreži i još jednom pokazao da u korporativnoj džungli ipak ima mjesta za ljude koji promišljaju i rade drugačije od ostalih. Isplatilo se biti drugačiji!

Dozvolite da budemo neskromni i istaknemo činjenicu kako je jedna mala otočka tvrtka (Offero Prima ) uspjela napraviti za turističku promociju otoka ono što sve četiri turističke zajednice na otoku zajedno nisu uspjele napraviti. Hvar će se potpuno besplatno pojaviti na svim turističkim i gastro sajmovima diljem svijeta te prezentirati selekciju od jedanaest hvarskih ugostitelja koje je Offero Prima odabrao kao svoje reference, a Orderman prepoznao kao nešto potpuno drugačije od drugih i uvrstio u svoju brošuru na posebnom mjestu, stavljajući nas u centar događanja. I jesmo drugačiji od drugih. I Orderman i Smart Rješenja i Offero i Hvar, specifični su u svojoj ponudi. Možda upravo zato i jesmo:

- Vodeći u svijetu bežičnog naručivanja i naplate – Orderman

- Vodeći hrvatski proizvođač programskih rješenja za HORECA industriju – Tomislav 1994 (Smart Rješenja)

- Vodeći distributer za Orderman i Smart Rješenja – Offero Prima

- Vodeći turistički otok s 4 UNESCO zaštićene zone, najstarijim javnim kazalištem u Europi i Orderman opremljenim ugostiteljskim objektima sa 150 godina tradicije turizma – Otok Hvar

Spomenimo i ugostiteljske objekte koji su se našli na duplerici Orderman reference brošure:

1. U.O. Mustačo – Pokonji Dol

2. U.O. Antonio - Patak

3. U.O. Maher – Mizarola

4. U.O. Dalmatino

5. Lipi Škoj d.o.o. – Nautica Bar

6. U.O. Aloha

7. U.O. Marinero

8. U.O. Falko – Falko Bar

9. U.O. Tajnikovi – Caffe Anna

10. U.O. Kiva – Kiva Bar

11. U.O. Kogo – Pizza KogoOffero Prima će i ove godine biti na GAST-u 2014 te ćemo se zajedno s ekipom tvrtke Tomislav 1994 družiti s postojećim korisnicima, partnerima i prijateljima. I ove godine pripremamo Vam brojna iznenađenja i novosti, te Vas pozivamo da nas svakako obiđete na sajmu koji će se tradicionalno održati u Splitu na Žnjanu od 05-09.ožujka. 

Nećemo vam previše toga otkriti ali recimo samo nekoliko detalja:


  • Tomislav 1994 uskoro postaje GastroBIT d.o.o. Ovo je posljedica akvizicije i pripajanja konkurentske tvrtke Microgramm. Poslovat će pod novim imenom dok će ostali matični podatci tvrtke ostati nepromijenjeni.

  • SMART HOTEL - nova aplikacija koju ćemo predstaviti na sajmu.


I tako dalje..... ali za više informacija ćete nas ipak morati posjetiti na sajmu :-)Vidimo se!


« Povratak na Novosti-najave