Offero Prima d.o.o: Ožujak u znaku ORDERMAN-a i SMART RJEŠENJA

Poprilično zaposlen ožujak za Offero Prima d.o.o.

Nakon uspješne prezentacije SMART RJEŠENJA (software za ugostiteljstvo) i ORDERMAN handheld i POS uređaja jučer, 21.03.2012. bili smo počašćeni pozivom da prisustvujemo ORDERMAN akademiji u Splitu. Od 21-05.03. možete nas posjetiti i na GASTU.Krenimo redom.

Iznimna nam je čast što su Udruženje obrtnika otoka Hvara, Splitska Banka d.d. i Tomislav 1994 d.o.o. prepoznali Offero Prima d.o.o. kao kvalitetnog i pouzdanog partnera te što su nas podržali svojim proizvodima i uslugama na prezentaciji održajoj u gradskoj Loggi 13.03.2012. Ugodno smo iznenađeni odazivom hvarskih ugostitelja, postojećih i budućih korisnika.

Akcija koju smo pokrenuli na prezentaciji traje do 15.04.2012., stoga Vas, još jednom,  pozivamo da nas kontaktirate ili posjetite u našoj poslovnici u Hvaru.Jučerašnja ORDERMAN akademija bilo je iskustvo koje će nama kao distributeru ORDERMAN terminala u godinama koje dolaze puno značiti i nadamo se da će postati redovito godišnje okupljanje Tomislav 1994 distribucijske mreže za ORDERMAN ručne terminale, ORDERMAN POS terminale i SMART RJEŠENJA   software za ugostiteljstvo. Certifikati koje smo jučer dobili također idu u prilog ozbiljnosti i kvaliteti pristupa naših partnera, kako prema nama distributerima, tako i prema našim krajnjim korisnicima.Posjetili smo i GAST na kojemu je  vrijedna ekipa tvrtke Tomislav 1994 pripremala izložbeni prostor.Ukoliko ste propustili prezentaciju u Loggi, navratite do paviljona 1 i posjetite nas i Tomislav 1994 gdje možete vidjeti i isprobati kompletnu paletu ORDERMAN proizvoda te SMART RJEŠENJA aplikacija.

Što reći!?

Hvar zaslužuje više i bolje. Zaslužujete i vi poštovani ugostitelji.Sudbina je htjela da se Offero Prima d.o.o. (najbolja ponuda - nudim najbolje) , ORDERMAN (get more) i Tomislav 1994 d.o.o. (ORDERMAN gold partner i proizvođač  vodećeg programskog rješenja za ugostiteljstvo u RH)  spoje u pobjednički tim.Zajedno nudimo:


  • kvalitetan, robustan i ergonomski dizajniran proizvod - ORDERMAN hardware 

  • široku paletu programskih rješenja za sve vrste ugostiteljskih objekata - SMART RJEŠENJA software

  • fleksibilonst u radu i organizaciji poslovanja

  • osiguranu distribucijsku i servisnu mrežu - help desk« Povratak na Novosti-najave