Offero Prima dobija priznanje Distributer godine 2012. za Smart Rješenja i Orderman

Uskoro će peta godina otkako je Offero otvorio svoja vrata. Štošta se dogodilo od 2009. na ovamo.

Govorili su nam da se u recesiji ne isplati otvarati tvrtku i da nećemo dugo opstati jer je Hvar ograničeno tržište interesantno i „velikim ribama“ koji žele svoj dio kolača ove svjetski poznate turističke destinacije. Imali smo uspona i padova, rasli smo polako ili u velikim skokovima, ali jedna je stvar od prvoga dana bila jasno zacrtana u našem planu: ne nudimo i ne pristajemo na polovična rješenja, odgovorno i savjesno ćemo obavljati svoj posao vodeći računa da je ono što smo ponudili kranjem korisniku najbolje što tržište trenutno nudi. Od tuda i ideja za ime, Offero Prima – Najbolja ponuda ili Nudim najbolje.

Sasvim je logično bilo okrenuti se ugostiteljima, trgovcima i knjigovodstvenim servisima, a njima na otoku Hvaru doista smiješ ponuditi samo najbolje od najboljeg. Prva godina (2009.) bila je godina u kojoj smo ispipavali teren i tražili najbolja programska i hardverska rješenja. Pred sezonu 2010. povezali smo se s tvrtkom Tomislav1994 (Smart Rješenja) koja je , pogađate, od `94 jedan od najjačih proizvođača, u prvom redu, ugostiteljskog softvera. Začetnici su rastućeg trenda touch screan kasa i uvoznici Orderman terminalne opreme. Već prve godine suradnje naše su aplikacije i oprema počele raditi u najpoznatijim ugostiteljskim objektima u gradu Hvaru (Kogo, Nautica, Kiva, Marinero, Antonio – Patak, Sidro...) . Svake smo godine polako rasli dok se uslijed fiskalizacije nije dogodio klik u kojem su otočki ugostitelji i trgovci reagirali otprilike ovako: „Ako već moram mijenjati program, onda ću odmah kupiti što valja“ .

Danas u većini objekata na otoku možete vidjeti prepoznatljive znakove Ordermana i Smart Rješenja, a korisnici su zadovoljni (vidi njihove izjave) jer imaju rješenje koje može zadovoljiti njihove potrebe i zahtjeve. Offero Prima, polako ali sigurno, postaje tvrtka koju se ne preskače kada su kase u pitanju, iako na otoku svoje usluge nudi još PET drugih softversko- hardverskih kuća i DEVET onih koji isti ovaj posao rade u fušu (Bog ih blagoslovio).

Ovakav rezultat nagrađen je od strane tvrtki Tomislav 1994 i Orderman koji su nas pozvali u posjet jednom od naljepših gradova u Europi, u Salzburg.

Iznimno ugodno druženje tri najbolja distributera Smart Rješenja i Ordermana. Putovanje na kojem odabranim predstavnicima distributera i njihovim suprugama nije falilo, što se kaže, ni ptičjeg mlijeka. Orderman i Tomislav, pripremili su i posebno iznenađenje-poklon za Offero Prima d.o.o. koji je ovom prigodom proglašen distributerom godine 2012.

Nadamo se da ćemo i u godinama koje dolaze imati razloga za slavlje! Lako je biti najbolji kada imaš podršku partnera, prijatelja, obitelji i korisnika!

Posebno nas veseli način na koji su Tomislav i , spomenimo ga namjerno, Miro (zamjenik direktora prodaje u Ordermanu) s puno pažnje i truda pazili na nas trudeći se da se upoznamo sa svim segmentima proizvodnje Ordermana. Prošetali smo tako tvornicom, pogledali traku za sastavljanje, prostoriju za testiranje kvalitete i upoznali, porazgovarali sa šefovima gotovo svih odjela u Ordermanu.

Hvala Smart Rješenjima i Ordermanu na kvalitetnim proizvodima i podršci, i HVALA SVIM KORISNICMA koji su Offero Prima prepoznali kao najbolju ponudu.

Ponosni smo na ovu nagradu! Trudit ćemo se i dalje.

Srdačan pozdrav od, za sada, četveročlanog tima Offero Prima d.o.o.

Više fotografija potražite na FB stranicama Offero Prima ili Smart Rješenja.


« Povratak na Novosti-najave