Offero Prima i Smart Rješenja na GAST-u 2014.

I ove godine smo bili na GAST-u.

U gostima našeg domaćina i dugogodišnjeg partnera , Smart Rješenja - Tomislav 1994 d.o.o, imali smo priliku podružiti se sa postojećim korisnicima i predstaviti se nekim novim korisnicima.

Osim brojnih novih funkcionalnosti standardnog paketa Smart Rješenja aplikacija, ove godine smo korisnicima predstavili i Orderman hand held najnovije generacije (SOL + ). Također  smo predstavili i najnovije programsko rješenje Smart Rješenja paketa. Radi se o aplikaciji "Smart Hotel" koja je još u razvoju, ali od koje , sudeći po interesu na GAST-u , imamo velika očekivanja. Primjenjiva je od malih obiteljskih objekata (apartmani, hosteli, pansioni) do puno većih objekata i turističkih agencija.

Offero Prima je za trajanja GAST-a (08.03.2014.) proslavio svoj prvi mini jubilej (PET NAM JE GODINA), dok je tvrtka Tomislav 1994 najavila promjenu imena u GastroBIT d.o.o. Ova izmjena je u dvadesetoj godini od osnutka , osim označavanja jubileja, napravljena i zbog spajanja tvrtki Tomislav 1994 i Microgramm kojeg su Tomislav 1994 i Smart Rješenja preuzeli tijekom fiskalizacije.

Bilo je tu još novosti, al` nek to bude to... barem za sada.

Više slika sa GAST-a potražite na našim Facebook stranicama.

« Povratak na Novosti-najave