ORDERMAN 7 - OFFERO PRIMA, PRVA INSTALACIJA U HRVATSKOJ - PIZZA KOGO HVAR

Kako smo i najavili u veljači, nakon svjetske premijere najnovijeg handhelda iz Orderman game proizvoda, Orderman 7 imao je i prvu službenu instalaciju u Hrvatskoj. Ima li boljeg mjesta za prvu instalaciju od instalacije kod prvog korisnika koji je na otoku Hvaru prije pet godina prepoznao Offero Prima, Smart Rješenja i Orderman kao dobitnu kombinaciju!?

Ovim putem željeli bismo se zahvaliti gospodinu Ivanu Novaku, vlasniku pizzerie Kogo na hvarskoj Pjaci, što je još jednom prepoznao Offero Prima i Smart Rješenja kao cjelovit sustav za ugostiteljstvo.

Izvrsna oprema traži izvrstan software, a izvrstan software traži kvalitetnu , odgovornu i dosljednu podršku. Potvrda našeg angažmana i konstantnog rada na vlastitom razvoju i dizanju nivoa kvalitete usluge je povjerenje kakvog nam je ukazalo osoblje Pizzerie Kogo s gospodinom Novakom kao vlasnikom na čelu.

Hvar – Orderman Island, distributer godine .... sve to ne bi bilo moguće bez da je onaj prvi korisnik bio zadovoljan i bez da se o njemu, kako sam voli reći, „vodilo računa“ . Sada, pet godina kasnije, Kogo još jednom prvi ukazuje povjerenje i kupuje najnoviju generaciju Ordermana. Ovaj put nije prvi na otoku, već prvi u Hrvatskoj.

Već sada se kolege ugostitelji kod „Kogota“ raspituju i probavaju Orderman 7. Popularnoj „sedmici“predviđamo svijetlu budućnost na otoku Hvaru uz Offero Prima , te u Hrvatskoj uz Gastrobit prodajno servisnu mrežu Smart Rješenja aplikacija i Orderman GOLD partnera.


« Povratak na Novosti-najave