Orderman - Hrvatska - Hvar: Reference, korisnici Offero Prima o Orderman Columbus i Max2 + uređajima

U Hrvatskoj, otok Hvar, u gradu Hvaru koji slavi 145 godina organiziranog turizma i može se pohvaliti najstarijim komunalnim kazalištem u Europi (1612.) nema mjesta za mediokritete i polovična rješenja. Bogat povješću i arhitekturom, poznat po vrhunskim restoranima, noćnom životu, kristalno čistom moru, Paklinskim otocima, lavandi, ružmarinu, vinu, medu i maslinovom ulju, Hvar već gotovo 150 godina plijeni pažnju turista cijelog svijeta. Omiljeno je odredište brojnih svjetskih selebritija, ali i „običnog čovjeka“. Upravo zato ne čudi činjenica da preko 70% otočkih ugostitelja za svoje lokale bira opremu koja ,citirat ćemo jednog od korisnika: „RADI“!

Orderman i Smart Rješenja, zajedno s Offero Prima iz Hvara stavili su svoje proizvode i usluge na raspolaganje hvarskim ugostiteljima, te su u nepune četiri godine postali simbol kvalitete kojeg prepoznaju upravo oni kojima se ne smije dogoditi da „kasa stane“.

Hvarski ugostitelji danas dijele kase na kompjuterske i Orderman.

Orderman se kupuje ciljano, s razlogom i jasnim ciljem. To je proizvod koji vas neće ostaviti na cjedilu kad vam je najpotrebniji i koji služi svrsi. Orderman kupuju oni koji razumiju da je Orderman alat za profesionalce, alat pomoću kojeg će objekt povećati produktivnost trošeći puno manje energije konobara, a koji će na koncu gostu pružiti kvalitetniju uslugu i punu pažnju dok se njegova narudžba već odavno priprema u kuhinji.

Upravo zato ćete, ako prošetate hvarskom Pjacom ili Rivom, vidjeti da se u većini ugostiteljskih objekata nalazi Orderman ™ oprema u kombinaciji sa Smart Rješenja aplikacijama.Orderman – jednostavan, pouzdan i RADI!Reference, korisnicima smo postavili dva pitanja:

1) Da li ste zadovoljni s Ordermanom?

2) Da li biste ponovno kupili Orderman proizvode?

Evo knjihovih odgovora:

• Pizza Kogo

Ivo Novak Kogo (vlasnik)

1) Naravno da jesam zadovoljan. U početku sam se nećkao jer nije mala investicija za lokal mojih kapaciteta, sada mislim da se bez Ordermana ne može raditi. Kvaliteta nikada nije jeftina, a jedan ozbiljan lokal si ne može priuštiti raditi s jeftinom opremom koja će „štekati“.

2) Naravno da bih! Dapače, mislim da se Orderman (Handheld) isplati i svim ovim manjim lokalima po Pjaci koji rade s Columbusima. Danas to jednostavno moraš imati! Nemaju pojma koliko vremena i kilometara bi uštedili da narudžbe primaju s Ordermanima umjesto da se probijaju kroz gužvu do šanka.

Klement (konobar kod Kogota) : Da sutra otvaram svoj restoran prije bi za Ordermane digo kredit nego za nešto drugo. Ako treba nekome održati seminar o Ordermanima mene zovi! I donesi mi više tu Orderman majicu... vidiš da sam preko E-Bay-a nabavio i osobnu olovčicu za Orderman :-)

• Bistro Mizarola

Marino Radojković (Vlasnik)

1) Normalno da sam zadovoljan! Napunim ih preko noći i miran sam cijeli dan. Konobari se „tuku“ za rad s Ordermanima (Handheld) jer im se ne da hodati do Columbusa. Nemam nikakvih problema. Upalim i radi. Gosti se čude kada račun isprintam pred njima iste sekunde kada su ga tražili.

2) Bih! Moram kupiti još, malo su mi ova dva :-)

• Restoran Dalmatino

Denis Vešović (Vlasnik)

1) Zadovoljan sam. Pa ja sam ih prvi stavio u Hvaru! Na dvadeset stolova i 40 sjedećih mjesta imam četiri handhelda. I konobari i pomoćni konobari nose Orderman. Nemamo vremena trčati do kuhinje... stisnem gumb i gost ima što je tražio.

2) Krivo pitanje! Trebao si me pitati da li bih radio bez Ordermana. Smijeh... Nema šanse!

• Bistro Marinero

Joško Žuvela (vlasnik )

1) Jesam! Marinero ti je ogledni primjer kako i gdje raditi s Ordermanima. Svašta smo probali prije Ordermana, a ovo nam je četvrta godina da radimo s Ordermanom. Valjda to dovoljno govori. Ako trebaš reklamu za Orderman, nemoj ništa govoriti, samo ih pošalji da vide kako mi radimo.

2) Normalno da bih! Zapravo već jesam. Neki dan smo stavili treći handheld u pogon. Uostalom, u četiri ribarnice diljem Hrvatske ( Žuvela d.o.o. - Sestrinska firma) smo stavili Columbuse 300 i 700. To je jedina sprava koja može preživjeti nenormalne uvjete rada. Sol, vlaga, led, voda...

• U.O. Antonio - Patak

Katarina Dujmović – Čajić i Antonio Dujmović – Patak (otac i kćer, vlasnici)

1) Skroz sam zadovoljna. Prije smo uvijek imali problema s opremom jer smo na škoju (Paklinski otoci – Ždrilca) pa je struja problem. Koristimo solarne kolektore i agregate. Tri godine nismo imali kvar. Sve radi!

2) Bih i moram. Trenutno Orderman (handheld) koristim na šanku uz more za koktele, ležaljke... Tek navečer ga donesem „gore“ u restoran. Svakako trebam i „gore“ ove uređaje. Super mi je kada me gosti pitaju kako to crtam po Columbusu, a ja zapravo pišem poruke kuhinji. Smiju se s nama i dođu gledati kako radimo. Ove godine smo zaposlili jednog momka koji je donedavno vodio jedan lokal u Splitu s 24 konobara. Zaključio je da je ovo najbolja kasa na kojoj je ikada radio i da bi volio da je tamo imao Ordermane.

• Mustačo

Vinko Ravlić (vlasnik)

1) Jesam, zakon je! Kada mi je prošle godine struja spalila mrežu pa nisu išle narudžbe, dobio sam novi Columbus u roku 20 minuta. Kada si mi rekao da zbog Care Gold jamstva , koje sam platio, ne moram ništa platiti nisam mogao vjerovati. Super mi je što, kad me konobari naljute ,mogu lupati po Columbusu bez straha da ću ga razbiti ... Smijeh ... :-)

2) Normalno da bih! Uostalom rekao sam ti da mi u utorak doneseš još jedan Columbus 300 set! Trenutno mi handheld služi na plaži gdje iznajmljujem ležaljke, nosim koktele i sladolede. Kad stavim u pogon lounge bar pokraj restorana i tamo će mi trebati ovi ručni uređaji... Zapravo samo Ordermane i kupujem u zadnje vrijeme! :-)

• Nautica Bar

Luka Miličić (vlasnik)

1) Jesam, pa ja sam ti bio prvi korisnik! Svi koji su kasnije kupovali došli su me pitati da li to valja tih novaca. Misliš li da bi ih ostali kupovali da ja nisam bio zadovoljan?!

2) Pa ove godine sam kupio još dva Columbusa... To je jedina kasa koja podnosi prolijevanje i temperaturu kakva bude kod mene kad „zakuha“ u sezoni. Jedini problem je utoliko što puno hvarskih ugostitelja zatvori svoje lokale i dođe k meni na „jednu putnu“. Onda već bude gužva pa mi na ovom najisturenijem Columbusu serviraju piće jer na šanku nema mjesta! Šta ćeš kad ih pola Hvara ima i znaju šta mogu ...

• Caffe Anna

Jure Tomičić – Tajnikov (vlasnik)

1) Ne nisam! Ne pitaj me gluposti... naravno da sam zadovoljan.

2) Pogledao me mrko... normalno! Hahahaa.Cijelu galeriju slika pogledajte na našoj Facebook stranici.
« Povratak na Novosti-najave