O nama

TKO, GDJE, KADA I KOME?
Mladi i perspektivni, brzi i učinkoviti, raznovrsni i povoljni, temeljiti i odgovorni… samo su neki od pridjeva kojima se može opisati ekipa tvrtke Offero Prima d.o.o. iz Hvara. U gradu Hvaru, na otoku Hvaru, prije svega za žitelje našeg najljepšeg otoka, u ožujku 2009. godine osnovali smo ovu tvrtku kako bismo bili na korist brojnim nekadašnjim, aktualnim i budućim korisnicima.

A GDJE TOČNO I KAKO DO NAS: Nalazimo se na otoku Hvaru, u gradu Hvaru, a poslovnica "Offero" na adresi Jurja Matijevića 8', tj na hvarskoj Pjaci. Ulaz iz uličice, pokraj trgovine ribo materijala!

ZAŠTO I KAKO?
U vrijeme kad je računalo postalo „must have“ svakog kućanstva, poslovnog subjekta pa čak i školarca, odlučili smo kako je pravo vrijeme da pokušamo pronaći svoje mjesto u korporativnoj džungli i pokrenuli vlastitu tvrtku s ciljem da upravo Vama omogućimo potpunu uslugu, te olakšamo računalne i slične muke i dileme. Offero Prima u slobodnom prijevodu znači: NUDIM NAJBOLJE! I trudit ćemo se ponuditi Vam samo najbolje: cijenom, kvalitetom, ljubaznošću i dostupnošću. Važno je još napomenuti kako smo se u smislu što kvalitetnije ponude odlučili, u gotovo svim segmentima ponude, povezati s „jakim“ i renomiranim tvrtkama te Vam na taj način omogućiti uvjete kupovine i podrške koje biste inače mogli ostvariti i da istu robu ili uslugu kupujete kod naših partnera u Splitu ili Zagrebu. Konačno, svi su navedeni pa slobodno provjerite.

ŠTO?
A što ne!? Smart Rješenja Fiskalne blagajne. Prodaja i servis računala i računalne opreme, web design, prodaja, implementacija i održavanje aplikativnog software-a (knjigovodstvo, trgovina, ugostiteljstvo), GARMIN navigacija. Sustavi zaštite, alarmi, video nadzor i kontrola pristupa, projektiranje i implementacija mrežnih rješenja, izrada i administracija baza podataka, prodaja uredske opreme i pribora, ugovorno održavanje software-a i hardware-a, prodaja i servis mobilnih uređaja…

S KIM, ZA, UZ KOGA I (opet) TKO?
U potrazi za što kvalitetnijim proizvodima potrudili smo se pronaći što širi spektar dobavljača s kojima ćemo zajedničkim naporima ponuditi Vama, cijenjeni kupče, najbolju moguću cijenu i jamstvene uvjete. Sve to možemo i uspjeti razvijajući vlastiti sustav podrške i mrežu. Spomenut ćemo samo neke od njih: Navigo Sistem d.o.o. , Mobis – Electronic d.o.o. , Gastrobit d.o.o., Alarmi 555 d.o.o., te brojni drugi ništa manje važni poslovni partneri.

A ZAŠTO?
Zato što smo punih šest godina isto ovo radili pod kapom nekih drugih. Bili ste zadovoljni dok smo to radili za druge? Kako li ćete tek biti zadovoljni danas kad radimo u vlastitoj firmi?

Vidimo se uskoro!