Offero prodaja

RAČUNALA I RAČUNALNA OPREMA SVIH BRANDOVA:
Desktop računala, notebook ili netbook računala svih brandova.Mogućnost sklapanja konfiguracija sukladno želji i potrebi korisnika. Kompletna ponuda računalne periferije, software-a. Ukratko, sve što Vam treba, ukoliko je dobavljivo u Hrvatskoj, možete kupiti u našoj poslovnici ili naručiti mailom i to po maksimalno niskim cijenama.

SMART RJEŠENJA:
Zajednički nazivnik za programske pakete naših partnera iz tvrtke Gastrobit d.o.o. koji su se , u prvom redu, specijalizirali za programe namijenjene ugostiteljima. Zastupamo ih u smislu prodaje i održavanja software-skih rješenja, kao i prodaje ORDERMAN uređaja te TOUCH SCREAN ekrana za ugostiteljske PC kase, 24 satna online i on site podrška.

ALARMI 555:
Alfa su i omega zaštite, za njih je sigurnost na prvom mjestu. Zato širom Splitsko-dalmatinske županije potražite naljepnicu na ulaznim vratima poslovnog prostora ili trgovine u koje ćete kročiti; sigurno ćete prepoznati 555. I jesu za pet, a mi smo ponosni što smo njihov zastupnik za Hvar.

GARMIN:
Sinonim za navigacijske uređaje. Reći ćemo samo kako smo izuzetno ponosni što je Navigo Sistem d.o.o. odabrao upravo nas kao svoje zastupnike za otok Hvar.

Nudimo veliki izbor navigacijskih uređaja Garmin. Cestovna, Mobilna i Marine navigacija, Ručni GPS uređaji , Fitness uređaji , karte i update karata.

Navigo sistem d.o.o. je osim za navigacijske uređaje Garmin, uvoznik i robne marke Henri Lloyd tako da je sasvim prirodno da mi kao njihov zastupnik za Hvar ponudimo i tu robu u našem prodajnom prostoru.

Uštedite si put do Splita ili Zagreba jer u Hvaru možete kupovati po istim cijenama, provjerite!

NOKIA :
Mobis – electronic d.o.o. uvoznik je Nokia mobilnih uređaja te dodatne opreme za iste. Razvili su i vlastitu servisnu mrežu. Offero Prima d.o.o. njihov je zastupnik za Hvar, stoga su i uvjeti kupovine i cijene identične kao u svim poslovnicama Mobis-a .