Offero usluge

WEB DIZAJN:
Po Vašoj želji izraditi ćemo Vaš WWW brzo, atraktivnog dizajna. Nudimo također i razne hosting pakete, CMS administraciju stranica, izradu flash bannera i animacija po želji korisnika, izradu web shop aplikacija. Praktički sve što Vam padne na pamet, a vezano je uz web, kreativna i odgovorna Offero ekipa i tim stručnih partnera rješava kvalitetno i s lakoćom u, zamislite, dogovorenom roku.

SERVIS:
„Mali“ Zvone učinit će Vaše računalo pravim malim informatičkim savršenstvom. Ako pak zapne, Igor će mu dat ruke ili po ušima. Kako već hoćete...

UGOVORNO ODRŽAVANJE:
Za sve Vas koji imate potrebu za uslugama servisa u vidu paušalnog mjesečnog održavanja osmislili smo nekoliko modela sukladno kojima možete pronaći paket usluge koji će zadovoljiti upravo Vaše potrebe. Održavanje računala, računalnih mreža i sustava, održavanje software-skih rješenja, te arhiviranje baza podataka također su dio ovih paketa i mogu se ugovoriti sa ili bez usluge održavanja hardware-a. Spomenimo, samo kao referencu, da su Grad Hvar, Gradska knjižnica i čitaonica Hvar, te brojni privatni poduzetnici na otoku Hvaru u sustavu održavanja. Budite i Vi, kontrolirajte troškove održavanja vaše opreme i budite sigurni u rad Vašeg računala.

PODRŠKA:
Ako ste nesigurni, nezadovoljni ili pak neodlučni, usmjerite svoja pitanja Igoru, taj ne prestaje…

ALARMI I VIDEO NADZOR:
Kako smo ranije spomenuli surađujemo sa tvrtkom ALARMI 555 i zastupamo ih za otok Hvar. Zatražite ponudu, a mi ćemo za Vas slikati lokaciju, skicirati tlocrt i ucrtati koje pozicije treba zaštititi te preporučiti najoptimaliju opremu za Vaše potrebe. Sve to ćemo naravno i montirati vodeći računa da je posao odrađen kvalitetno i uredno.